Børne hårvask…

Indeholder reklame

DolphinEyes bademaske

Mine dreng HADER at få vasket hår, det er alt det der med at få vand i øjnene de hader.. Hvis I kan genkende til det, så læs med her.

Vi har – eller mine drenge har testet bademasker fra http://dolphineyes.dk/produkt/bademaske/

Det første jeg tænkte da jeg hørte om bademaskerne dolphinEyes var: det her er genialt, det løser alt. Bagefter blev min tankegang lidt mere skeptisk, for hvordan virker de? og falder de af? kommer der alligevel vand i øjnene? – mine blandede tanker omkring de her bademasker gjorde at vi virkelig glædede os til at prøve dem. Drengene synes de var smarte og glædede sig også til at prøve dem, det kunne faktisk kun gå for langsomt med at komme i bad. Allerede her synes jeg de havde en god effekt, da det var en kamp mindre – mor var allerede optimistisk.

Mathias på 5 år var den første til at prøve. Vi fik sat bademasken på ligesom vejledningen fortalte (han er langhåret så håret var godt væk fra ansigtet). I bad med ham og han var allerede klar til at få vasket hår med det samme. Vi startede med at vaske håret, det foregik nemt – faktisk den letteste hårvask vi nogensinde har haft, så mor her var glad. Det var dog godt vi vaskede håret med det samme, da jeg ikke havde fået den klistreret ordenligt ude i siden, så den begyndte langsom at gå op ude i badet (Hvis klistreret først er blevet vådt duer det ikke mere, så vi kunne ikke rette på det). Heldigvis fik vi vasket håret uden problemer og med stor succes. Min søn på 5 år elsker dem og glæder sig allerede til næste bad med dem på.

Mikkel på 7 år skulle teste som nummer to. Her var vi ekstra opmærksom på at få klistreret det godt til ude i siderne. Vi må sige at det var samme gode succes, hår vask uden kamp. Mikkel er meget sart i forhold til at få vand i øjnene, så det var helt rart vi kunne koncentrerer os om hårvasken uden hele tiden at stå klar med et håndklæde.

Tidligere har vi prøvet at få vasket hår med dykkerbriller, men det er bare noget mere besværligt da håret ikke er fri og samtidig kommer der dug på dem. Bademaskerne sidder kun med et stykke klister for oven, hvilket gør at håret er helt fri til at blive vasket. Samtidig er de åben forneden hvilket gør at vandet render lige så stille ned over masken og at den samtidig er til at se ud af.

Vi har alt i alt haft en rigtig god oplevelse med maskerne og det er ikke sidste gang de bliver brugt herhjemme.

Bademaskerne DolphinEyes kan købes her

https://www.matas.dk/dolphineyes-haarvaskmaske

og på deres egen side

http://dolphineyes.dk/produkt/bademaske/

 

 

Vil lige til sidste nævne, at man skal følge størrelsen der står på. De er store i størrelsen og de må ikke blive for store for så sider de ikke ordenligt. Vi har str. S til vores 5 årige og str. M til vores 7 årige som var lidt til den store side.

Samtig var klisteret meget børnevenlig og drengene mærkede slet ikke at vi to dem af igen.

God dag derude

 

Maria Christensen

2 tanker om “Børne hårvask…

  1. Pingback: » Familiemor.dk
  2. 10% Rabat på DolphinEyes bademaske – til alle familiemor.dk læsere ‍♀️‍♂️ Indtil d. 14 februar… Se hvordan nedenfor…

    Super dejligt at hårvasken gik som en leg – det er lige sådan, at vi gerne vil have, at alle børn har det, når de skal have vasket hår

    Hvis du skriver koden: “familiemor” i feltet kuponkode, når du går ind på DolphinEyes webshop: http://dolphineyes.dk/produkt/bademaske/ , så får du 10% på dit køb indtil d. 14 februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *