3 indendørsaktiviteter du kan lave med dine børn i efterårsferien

Leder du efter inspiration til sjove indendørsaktiviteter, som du kan lave med dine børn i efterårsferien? Her finder du tre hyggelige indendørsaktiviteter for hele familien, som skaber god stemning blandt både voksne og børn.

Spil brætspil

At spille brætspil er bare sjovt og hyggeligt. Ikke nok med at det sørger for gode grin, så byder det også på konkurrence, spænding og samvær. Der er ingen tvivl om, at tiden vil flyve afsted, når først I går i gang med at spille. Det er den perfekte aktivitet i efterårsferien for hele familien.

Læs bøger

En anden god mulighed er at læse bøger sammen. Dette er hyggeligt uanset, hvor gamle dine børn er. Du kan eventuelt lave et dejligt område i stuen, hvor I kan sidde og læse sammen. Dette er en afslappende aktivitet, som I alle kan få glæde af. Find bøger til børn her. Derudover kan du også vælge at tage på biblioteket med dine børn, hvis du har lyst til det.

Byg en hule

Alle børn elsker at bygge huler. Så hvis du gerne vil lave noget sjovt med dit barn, kan du give dig i kast med at bygge en hule sammen med ham eller hende. I kan bruge alt lige fra papkasser til stole og et lagen og meget mere. Det kommer helt an på, hvilken hule I gerne vil bygge. Når hulen er færdig, kan I se en god film eller læse en bog inde i hulen.