3 tips til mor-forkælelse

Hverdagen med børn er fyldt med glæde og hyggelige stunder. Der kan være fart over feltet og mange timers leg. Indimellem kan der også være brug for, at man også husker sig selv, selvom man er mor på fuldtid. Her får du 3 tips til, hvordan du får lidt selvforkælelse ind i ny og næ.

Mig-tid

Det er ikke altid nemt at finde mig-tid. I hverdagen er der mange ting, der skal gøres, og måske kun få rolige øjeblikke, hvor man kan slappe af. Et langt, varmt karbad for dig selv kan være dejligt afslappende.

Måske kan du også finde tiden til at tage ned og få en lækker omgang massage – eller måske din bedre halvdel vil give en hånd? Eller du kan tage på et kurbad og omgive dig med velvære.

Lækre plejeprodukter

Det er forskelligt, hvad velpleje er. For nogle er det wellness og massage. For andre er det skønhedspleje og lækre cremer til ansigtet. Vigtigst er det at finde noget, man nyder.

Skønne produkter findes der mange af, som kan være med til at fremelske den kvinde og mor, du er. En dejlig hudplejerutine kan være et fint og ikke særlig tidskrævende tiltag. Ansigtsmasker, ansigtscremer og hårkur kan være lige, hvad du har brug for. En lækker ansigtscreme kan du nemlig hurtigt smøre din hud ind i, inden du giver dig i kast med ungernes legetøj eller inden sengetid.

En dag med veninderne

Har du brug for at komme ud et par timer, kan du tage på cafébesøg eller i biografen med dine gode veninder, hvor I får vendt verdenssituationen og hygger jer. Hvis ikke du har lyst til at tage hjemmefra, kan du invitere over på kaffe. Det kan jo være, de gerne vil se, hvor meget dit barn er vokset.

Nyd lidt selvforkælelse, og husk dig selv. Det fortjener du!