Brug de indefrosne feriepenge for selvforkælelse

Året er kun lige gået i gang, og det føles allerede lidt som om det har varet en evighed. Vi var nok mange der gik og håbede på, at 2021 ville blive et bedre år end 2020. Det kan det bestemt også nå at blive endnu, og der burde da også være gode chancer for det. Indtil videre er vi dog videre i den samme trummerum som det meste af sidste år. Landet er stadig nedlukket, butikkerne er lukket, restauranterne er lukket, frisørerne er lukket – og så er det endda koldt. Det er altid lidt lettere, hvis man kan nyde vejret i solen, end i bidende januarkulde.

Det kan være at du har haft børnene hjemme i månedsvis, og at det snart ikke er til at holde ud mere, fordi de ikke ser deres venner, og du samtidig lige skal hjemmeskole. Ja, 2020/21 har indtil videre været en hård periode i de fleste familiers liv.

DET BLIVER BEDRE

Vi kan dog lune os ved tanken om, at det bliver bedre. Vaccinationerne er i gang, og inden vi ser os om er januar gået, og februar er årets korteste måned, så lige pludselig bliver det marts og forår. Med marts kommer der også en lille økonomisk gevinst til de fleste af os. Det er nemlig her at vi kan få de sidste af vores indefrosne feriepenge udbetalt. Hvor meget det er afhænger fuldstændig af hvor meget, man har tjent i forrige ferieår, men for de fleste drejer det sig om en del tusinde kroner. Tjener du eksempelvis 30.000 vil du kunne se frem til at få omkring 10.000 kroner udbetalt, hvis du vælger at få dem.

I stedet for at smide dem på en opsparing, så skal du forkæle dig selv. Måske ikke med alle pengene, men køb noget du har gået og drømt om, som du ikke lige synes du havde råd til. Find inspiration på Stayclassy til hvad det kunne være. Det kan være at det er en vinterfrakke, du har gået og sukket over, eller måske et par nye vinterstøvler.

I en tid hvor det hele godt kan blive lidt gråt og kedeligt, er det godt at have noget at glæde sig til, også hvis det er rent materielt.