Det er bare så dejligt med huset fyldt!

Kender du det, at have børn i huset? Kender du det, at uanset hvilket tidspunkt på døgnet, så kan man altid hører liv i hjemmet? Kender du det, når man stresser på arbejdet og kommer hjem til mere stres derhjemme, fordi alle børnene også har brug for dig, og du er ved at blive lidt overrumplet, men du elsker det alligevel, fordi du elsker at have din familie der? Kender du det, at være familiemor? Hvis ja, så er du ikke den eneste. Det kan være en skøn tilstand, at være der for sine børn, at have sine børn. Bare at nyde øjeblikket og livet med sine børn, uanset hvor stressende det bliver! For i sidste ende, er det det hele værd!

Alle har ret til at være den familiemor man kan være

Hvis du tværtimod ikke kender til noget af det, og måske hader din hverdag lidt, måske er lidt træt af dine børn, og godt kunne bruge lidt fred og privatliv engang imellem, så er du heller ikke den eneste. Og der er intet i vejen med det. Du skal ikke føle dig forkert eller mærkelig på den ene eller anden måde, hvis du ikke er glad for, at livet overrumpler dig til tider.

Det er meget almindeligt at være utilfreds med, at der simpelhent er for mange ting at se til i dagligdagen! Det er kun fair at være sur eller irriteret eller frustreret over sådanne ting. Men det handler om, at stoppe op engang imellem og erkende med sig selv, at det er det, som man står midt i. Du behøver ikke at være tilfreds med det, du behøver ikke at værdsætte det på nogen speciel måde. Du kan bare stoppe op og erkende, at dette er dit liv. For godt og skidt. Hårdt arbejde er hårdt, irriterende, frustrerende og overrumplende. Og måske i sidste ende, ville du sætte pris på det!

Husk dig selv!

Det er vigtigt at erkende sig selv. At sige at du gjorde det godt. Godt nok kan man elske sine børn så og så højt, og købe dem eksempelvis Name it børnetøj, når man gerne vil forkæle dem. Men det er også okay at huske sig selv. Selv hvis du ikke kan finde lidt indre ro til tider for dig selv, så må du godt fejre dig selv. Hvis du ikke gør det nok, så skal du se efter at gøre det til en vane! Ellers bliver du glemt i det hele!