Dette kan man opnå med kemisk peeling

Der findes flere forskellige former for peeling, men kemisk peeling er en af de mest udbredte. Det er en helt særlig form for peeling, der har til hensigt at fjerne de øverste hudlag. Det gøres med henblik på at sætte gang i en helingsproces, der skaber nydannelse af bindevævsstrøg.

Det er noget, der bliver brugt i forbindelse med behandling af flere ting. Når der sættes gang i en nydannelse af bindevævsstrøg, vil det nemlig forbedre kvaliteten og udseendet af huden. Og det kan der være et hav af gode grunde til, at man ønsker at opnå.

Hvad kan man opnå med kemisk peeling?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan bruge kemisk peeling til mange ting. Det har nemlig ikke blot en god effekt på acnehud. Det kan også bruges til at minimere porerne i huden eller til at udglatte overfladiske rynker, som ikke kræver behandling med f.eks. botox.

Hertil vil du også kunne bruge kemisk peeling til at minimere pigmentpletter, såfremt du har et ønske om dette. Når du har fået udført en behandling med kemisk peeling, vil det få din hud til at fremstå mere glat og ensartet, hvilket mange ønsker at opnå.

Hvordan foregår behandlingen?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er en lang række fordele ved kemisk peeling. En af de klare fordele er, at det er en effektiv behandling. En anden fordel er, at det ikke tager lang tid. Det tager nemlig kun cirka 30 minutter, hvilket skal suppleres af 25 minutters GigaLaser.

Hertil er det også værd at nævne, at det faktisk er en skånsom behandling. Du kan dog føle en smule ubehag, når du har selve peelingen liggende på huden. Det kan nemlig give en sviende fornemmelse, men ikke i en sådan grad, at der er brug for lokalbedøvelse.

Hvor mange behandlinger er der brug for?

Det er svært at give et konkret svar på dette, da der er mange ting, der spiller ind. Derfor er det noget, der varierer meget fra person til person. Du skal dog forvente, at du skal have mellem tre og seks behandlinger, hvis du vil have et optimalt resultat.

Disse behandlinger skal du have gentaget med cirka tre ugers mellemrum. Når du starter i behandling, vil du kunne få en estimering af, hvor mange behandlinger, du får brug for. Derfor vil du ikke være i tvivl om dette, når du sætter behandlingen i gang.