Guide: Førstegangsfødende og i tvivl om, hvad du skal bruge?

Du står måske med en positiv graviditetstest i hånden for første gang. Det er nyt og spændende, og spørgsmålene hober sig op. Hvad er egentlig nødvendigt at anskaffe sig, og hvad er blot rart at have?

En god idé er at lave en liste med overskrifterne ”need to have” og ”nice to have”. Det kan måske være en hjælp til at gøre processen op til, at baby lander i armene på dig, mere overskuelig. Der er intet at sige til, at det kan virke overvældende – sådan er det med al ny begyndelse. Denne guide er blot tips og tricks til, hvad du eventuelt kan rette din opmærksomhed mod i din tid forinden baby-tilværelsen.

Tips og tricks til amning

For nogle fungerer amningen optimalt, hvor det for andre måske er en lidt mere sårbar proces. Uanset om amning fungerer for dig eller ej, kan det være en i dag at hoppe på internettet og læse om brystpumper og deres funktioner. Du kan eksempelvis blot søge shop brystpumpe i din browser, mere skal der ikke til. Der findes mange forskellige versioner af brystpumper, eksempelvis både en manuel- og en elektrisk variant. Der er flere årsager til, at en brystpumpe er et godt tilbehør at anskaffe sig. Det handler blot om at finde ud af, hvilket individuelt behov man selv har. Så er der rig mulighed for tips og vejledning på internettet.

Idéer til pusletasken, når I skal ud med barnevognen for første gang

En smart og rummelig pusletaske kan være en god ting at anskaffe sig, da du så kan pakke til eksempelvis barnevognsture til både baby og dig selv. I en rummelig pusletaske kan du eksempelvis pakke ekstra tøj, bleer samt sutter. Men derudover kan du også opbevare din brystpumpe eller andet tilbehør, som du eventuelt finder nødvendigt for dig og din babys behov.