Guide: Se perfekt ud på bryllupsdagen

Bryllupsdagen er en dag, mange kvinder har drømt om og planlagt, siden de var helt små piger. Som et eventyr der endelig bliver virkelighed, er det derfor vigtigt, at alt på dagen bliver som en drøm. Her er en lille guide til den kommende brud, så hun kan se perfekt ud på den store dag.

Tips til drømmekjolen

Når man snakker om bryllupsplanlægning, så er den mest spændende del helt klart jagten på den perfekte brudekjole. Det er meget forskelligt, hvad bruden forventer af sin brudekjole. Nogle drømmer om at ligne en prinsesse på den store dag, og andre vil gerne opnå det tidløse klassiske look måske med et mere modent udtryk. Heldigvis findes der en kjole til det hele – det handler bare om at vide, hvad man skal lede efter!

En rigtig god start kan være at søge inspiration på nettet. Selvom det ikke er alle kjolerne, du ser på nettet, som kan prøves på i brudekjolebutikken, så kan det være rart at danne sig et overblik over, hvilken stil man godt kan lide, inden man bliver omringet af muligheder i butikken. Brudekjoler kommer også i mange forskellige prisklasser, så det kan være en god idé at have planlagt et budget for kjoleindkøbet, inden man prøver kjolerne på. Så er man godt forberedt til at prøve kjoler med familien eller veninderne. Et godt tip, når I udvælger de kjoler, der skal med ud i prøverummet, er at prøve et par, der er lidt anderledes en den stil, du forventer. Man ved aldrig, om man pludselig bliver overrasket – drømmekjolen er måske ikke den, du forventer!

Gennemført look

Når kjolen er valgt, kan du snakke med en stylist om, hvilken frisure og makeup der vil fremhæve din skønhed på dagen. Det skal gerne passe sammen med kjolens stil, så alt ser flot og gennemført ud.