Husk selvforkælelse selvom du er mor

Det største i verden er at opleve at blive forældre. Et lille barn vender op og ned på hele din hverdag, da barnet er afhængigt af dig. Det er et fultidsjob at være forældre, hvilket gør, at mange kommer til at glemme sig selv. Det er ofte moren der går hjemme på barsel med den lille. Man finder sin helt egen rutine og planlægger alt efter barnets præmisser. Det er vigtigt at du ikke glemmer dig selv, selvom alt drejer sig om den lille. Som mor har du også personlige behov der skal plejes, selvom det kan være svært at finde tiden til det.

Hvordan elsker du at forkæle dig selv?

Selvforkælelse er et meget vidt begreb, da det er individuelt hvad den enkelte mor godt kan lide at lave når der skal slappes af. Nogen er stor tilhænger af spa og wellness, imens andre godt kan lide at komme ud at spise og shoppe. Som mor kan du ikke afsætter en hel dag til selvforkælelse, men et øjeblik hist og her kan være med til, at du får det bedre med dig selv. hvis dine personlige behov bliver opfyldt, så vil du automatisk også blive gladere i hverdagen.

Små glæder i livet

Det kan nogle gange være svært at forlade huset når du er på barsel. Heldigvis kan du stadig forkæle dig selv på forskellige måder. En lækker shampoo kan være med til, at du føler dig hår får en god pleje. Innersense shampoo (hairbath) er en meget populær shampoo, der gør noget godt for alt slags hår. Dit hår vil automatisk få mere glans og får alt den næring som det har behov for. Shampooen har fået rigtig gode anmeldelser på det danske marked, hvilket gør, at mange mødre er ivrige efter at afprøve den.

Brug tid på dig selv

Det behøves ikke at være dyrt bare fordi du gerne vil forkæle dig selv. Uanset om du ligger en ansigtsmaske eller bruger tid på at lægge makeup, så vil du komme til at føle dig en smule smukkere. Det er vigtigt ikke at glemme sig selv. Som mor har du i den grad fortjent et øjeblik for dig selv en gang imellem, så du også kan blive en endnu gladere mor.