Hverdagsforkælelse til dig og dit hår

Alle med børn kender det. Hverdagens stress og jag, dag ud og dag ind. Praktiske gøremål og faste rutiner der skal overholdes. Behov hos de små der skal tilgodeses på fuld tid, ofte på bekostning af ens egne behov. Dette gøres glædeligt, for man elsker jo de små pus. Men at finde tiden til at være alene og få et roligt øjeblik, kan dog synes besværligt. Det er oftest kun små stunder i løbet af den hektiske hverdag, hvor det er muligt.

Husk dig selv i en travl hverdag

I hverdagens trummerum, er det vigtigt at give dig selv lidt ro og forkælelse. Det kan ofte være med til at give fornyet energi, nyt og mere overskud, og netop at blive den bedste udgave af sig selv.

En hurtig måde at opnå velvære på, kan være gennem noget så simpelt som en hårvask. Der er næsten ikke noget bedre end nyvasket og gennemplejet hår.
Med Respons shampoo vil du føle dig forkælet fra morgenstunden i forbindelse med dit morgenbad, eller når du ellers trænger til at føle at dit hår er rent, lækkert og velplejet.

Forkælelse til dine lokker

Har du behov for dybdegående pleje med masser af fugt og næring til dit hår. Døjer du med sart hovedbund, eller ønsker du blot lidt ekstra velduftende lokker? Der findes et væld af muligheder, for at finde Respons shampoo og balsam til netop dine behov og ønsker.
Så snup dine favoritter, skum shampooen op og massér hår og hovedbund ind i ren nydelse. Fordel herefter balsam i de nederste spidser, som trænger til lidt ekstra pleje og lad det sidde og virke i et par minutter.
Forbered dig på, når du træder ud af dampen fra badet, at føle dig som født på ny. Du vil nu være mere end klar til tumleleg med ungerne.