Kjolen til en festlig dag

Er du også inviteret til en af de dejligste begivenheder som findes? Men har du også en lille smule tøjkrise? Den eneste, som sjældent har en tøjkrise til en barnedåb, det må være dagens hovedperson. Derimod kan din kjole til barnedåb se ud på 1000 forskellige måder. Det kan være helt overvældende at skulle overveje alle de forskellige outfits, du kan tage på. Derfor kan du jo starte med at tjekke alle kjolerne ud og se, om der er en, som falder i din smag.

Se min kjole

Kjoler findes mange forskellige typer. Du kan få flotte kjoler med bindebånd i livet og skjortekrave i halsen. Det kan også være, at du drømmer om en sommerlig kjole med tynde stropper og et bredt skørt. Det kan også være, at du er mere til en klassisk, lang og tætsiddende kjole. Dog kan du jo med fordel være en anelse taktisk og vælge en kjole, som sidder lidt løst på maven, så du har plads til alle de mange lækkerier, som i får serveret.

Sko og accessories fuldender dit look

Når du har besluttet dig for, hvilken kjole du gerne vil have på, kommer du til det sjove. Nu skal du have fundet en masse fint tilbehør, som kan pifte dit outfit op og gøre det personligt. Du kan gå efter et par fede stiletter med høje hæle, eller du kan gå i den helt anden boldbane og finde et par sneakers, så du kan spille fodbold med de øvrige gæster i mellem retterne. Du kan også give den gas med både øreringe, halskæder og armbånd. Eller måske skal du efterligne det britiske kongehus og finde dig en fin hat. Uanset hvad, så kan tilbehør gøre dit outfit helt personligt og gennemført. Og så er du klar til at komme til barnedåb og fejre dagens hovedperson.