Komfortable og skånsomme bleer til dit barn

Man vil som forælder give sine børn det bedste i hele verden. Men det kan være ret så svært som nybagt mor og far, at navigere i alt hvad der skal anskaffes, når familien udvides med en lille ny. Et uundgåeligt produkt der medfølger i ankomsten af det nye familiemedlem er bleen. Bleen følger barnet, fra barnet bliver født, til det har færdiggjort pottetræningen. Den er dermed en obligatorisk del af barnets første par leveår, hvor den følger barnet i alle døgnets timer, fra de vågne timer om dagen og i løbet af den rolige natten. Og det gør den med en mission – at holde dit barns numse tør.

En ble – flere anledninger og funktioner

Libero bleer fås i flere størrelser. Fra dit barn er nyfødt og til dit barn vokser sig større og det ikke længere har behov for dem. Derudover fås de i flere forskellige former. Der er de klassiske med klæbefunktion, som er nemme at justere ind og ud, og der er buskebleen som blot trækkes af og på ligesom underbukser. Der er altså stor mulighed for, at finde lige nøjagtig de bleer der passer til dine ønsker og dit barns temperament. Derudover er det nu også muligt, at købe bleer som svømmebleer til aktiviteter i vand.

Bevægelsesfrihed og nænsom for huden

Der er flere ting du kan tage højde for, når du vælger ble. Bleen skal opleves nænsom og blød for huden og ikke kradse. Dit barn skal have det behageligt i bleen, og føle sig komfortabel og tør hele dagen. Den skal derfor hverken sidde for løst eller for stramt og dit barn skal kunne bevæge sig frit, uden risiko for lækage. Desuden er det vigtigt, at den er funktionel at anvende for dig som forælder, når du står i kampens hede og skal have skiftet dit barn.

Der er et hav af mærker som producerer bleer til børn, og det derfor være ret så svært som forælder, at finde ud af hvilket mærke og type der er det rigtige for dit barn.

Det kan være ret så svært som forælder og I forhold til udvalget af bleer kan det som forælder og forbruger være svært at navigere i, hvilke producenter og produkter på markedet, der er det bedste til dit barn. Der er sat helt klare retningslinjer og standarder som