Kompatible HP blækpatroner – Billigt alternativ til originalt HP blæk

Er dit hjemmekontor, ligesom mange andres, udstyret med en HP printer, og anvender du kun originale HP printerpatroner til denne? Så er der penge at spare!

Udskifter du de dyrt indkøbte, originale printerpatroner med kompatible HP blækpatroner, er du garanteret en besparelse; med visse kompatible blækserier til HP kan du reducere dine printomkostninger med op til 90% – det er da værd at tage med i en tid som denne, hvor inflationsskyen hænger tungt over os alle, og besparelser hører sjældenhederne til.

Er du ikke på nuværende tidspunkt bekendt med kompatible forbrugsstoffer, og vidste du måske slet ikke, at der fandtes et alternativ til originale HP printerpatroner, så læs med herunder og bliv lidt klogere på, hvad kompatible HP blækpatroner er for en størrelse; uvidenhed skulle nødigt være den faktor, som holder dig fra at spare penge.

Hvad er kompatible HP blækpatroner?

Kompatible HP blækpatroner, er blækpatroner som bliver produceret af tredjepartsproducenter uafhængige af printervirksomheden Hewlett Packard selv, hvorfor de i daglig tale også kaldes uoriginale blækpatroner.

Kompatible HP blækpatroner indeholder typisk væsentligt mere blæk i patronhylstrene end originale XL printerpatroner men til trods herfor, er de som oftest billigere end originale patroner i standardstørrelserne.

Derfor er kompatible HP blækpatroner billigere end originale HP printerpatroner

Dét som ligger til grund for, at kompatible HP blækpatroner er billigere end originale HP printerpatroner, er, at tredjepartsproducenterne, som fremstiller de kompatible patroner, ikke fremstiller printere.

Et printerfirma som HP, som, udover printerpatroner, også producerer printere, har udgifter forbundet med produktion heraf, research samt udvikling og i og med, at printere ofte udbydes til noget nær kostpris for at vinde markedsandele på det konkurrenceprægede printmarked, så tages der overpriser for HP’s printerpatroner.

Tredjepartsproducenterne, som fremstiller de kompatible HP blækpatroner, har ikke ovenfornævnte printer-udgifter at skulle tage stilling til og opveje i form af dyre printerpatroner, og de har desuden heller ikke konkurrencesituationen på printermarkedet at skulle forholde sig til – ergo kan de producere de kompatible printerpatroner og ikke være nødsaget til at skrue indkøbspriserne på disse i vejret.

Køb kompatible HP blækpatroner på Pixojet.dk

En dansk forhandler, hos hvilken du trygt kan købe billige, kompatible HP blækpatroner af høj kvalitet, er webshoppen Pixojet.dk.

Pixojet er én af landets førende leverandører af kompatible forbrugsstoffer til inkjet- såvel som laserprintere til private og erhverv, og virksomheden har i sin 40 år lange levetid opnået rigtig gode erfaringer med udvælgelsen af de rette leverandører/tredjepartsproducenter således, at den bedst mulige kvalitet tilbydes til de bedst mulige priser.
Skulle du snuble over kompatible printerpatroner billigere andetsteds online, prismatcher Pixojet den lavere pris.

Pixojet lagerfører alle sine kompatible printerpatroner, hvorfor du her kan afgive en ordre online en hvilken som helst hverdag, og modtage dine nye printforsyninger allerede dagen efter.

Pixojet har ydermere hele 5 års udvidet reklamationsret på alle sine egne kompatible forbrugsstoffer.