Læs om nogle af de nyeste trends indenfor mode til kvinder 

Der er altid nye trends indenfor mode til kvinder. Moden skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med. Du får derfor her en kort oversigt over trends, som kan hjælpe dig lidt på vej, hvis du mangler inspiration til sommeren, som vi snart går i møde. 

Iøjnefaldende tendenser

Farver er rigtig hotte. Særligt hos dem, som tør at udfordre den gængse mode, er særligt pastelfarver et hit. Pastelfarver som lyserød, lyseblå, lilla og mintgrøn er populære denne sæson. Derudover har oversized skuldre været populære et stykke tid. Store og markerede skuldre er tilbage i modebilledet og kan ses på alt fra blazere til trøjer. I forlængelse heraf ses også, at maskuline elementer trender. Maskuline elementer som oversized skjorter og bukser, bøllehatte og loafers giver et frisk pust til basisgarderoben. 

Gammelt og nyt i symbiose 

Vintage-inspireret tøj er rigtig meget in hos yngre kvinder for tiden. Vintage-inspireret tøj som blomstrede kjoler og blondebluser er også populære, og flere unge går efter en 2000-agtig stil, hvor der er fokus på store og flotte solbriller og lækre tasker. Hertil kan også stribede bukser og high-waisted bukse nævnes. Disse bukser er populære i både bred og skinny pasform. Ydermere taler ankelstøvler også ind i samme trend. Ankelstøvler med hæle eller flade såler er en populær skotrend, der passer til både casual og formelle anledninger.

Lækkert tøj til festen

Af tøj til fest kan nævnes kropsnære kjoler, som særligt hitter. Kropsnære kjoler i enkle snit og neutrale farver er også en trend denne sæson. Dertil styles ofte skræddersyede jakker med strukturerede skuldre og rene linjer. Disse er en tidløs trend, der er tilbage i modebilledet. Derudover er der også fokus på bæredygtigt tøj. Bæredygtige materialer og genanvendt tøj er en stigende trend i modebranchen, da mange forbrugere bliver mere bevidste om miljøet.