Leder du efter nye ting til børneværelset? Læs med her

Det kære børneværelse fyldt med grin og børneminder. Du er måske i gang med at se på, om du ikke kan få nogle nye ting til børneværelset. Du tænker måske meget over, at børnene netop skal have nogle nye ting, dog er det ikke nødvendigvis legetøj. Det kan være nye indretningsmøbler eller bare små detaljer, der gør børneværelset lidt bedre, mere praktisk og måske bare også mindre rodet. Det kan dog være svært at holde et børneværelse totalt opryddet altid.

Nattesøvnen

Ligesom dagene med leg er vigtige for dit barn, så er nattesøvnen også. Derfor bør du også tænke lidt på, hvad du ønsker for dit barn. En kapokdyne til baby er både allergivenlig og temperaturregulerende, så du sikrer dig, at dit barn sover godt. Dit barn kan ånde godt i dynen samtidig er det et naturligt produkt fremfor den typiske dyne, som vi nok selv har sovet med i vores barndom.

For rodet?

Vi kender det godt selv, at børneværelset ofte ligner et rum, som ingen har rørt en finger i. Det passer dog ikke, og du går nok tit og rydder op, men det er svært, når børn konstant er i leg og finder nyt frem. En løsning, der kan gøre dette problem nemmere for dig, er at købe store opbevaringsbokse. Her kan du bare vælge at sige, at bamser er i den lyserøde opbevaringsboks, spil i den blå osv. Du kan også vælge at skrive på opbevaringsboksen, hvad der er inde i dem. Når du rydder op, skal du sådan set bare putte det meste af legetøjet i den rigtige boks.

Det gør det også nemmere for barnet selv, når barnet sommetider gerne vil hjælpe med at rydde op. Herudover er det nemt for barnet at finde det legetøj, som barnet gerne vil lege med.