Mange gode kup på black friday

November er en mørk og kold måned. Dagene bliver kortere og hektiske, og juletiden nærmer sig hastigt. Men der er heldigvis også lidt fordele. Udover, at du langsomt kan begynde at retfærdiggøre store mængder juleslik og risengrød, så byder november på rigtig mange gode tilbud. Den amerikanske tradition med udsalgsfest den sidste fredag i måneden, er blevet adopteret hos mange danske virksomheder. Og det er heldigt for dig, for så kan du spare penge på rigtig mange af de ting, som du alligevel skulle have købt i forvejen.

Se de mange black friday tilbud her og find ud af, hvad du skal forkæle familiens guldklump med.

Udstyrsdronningen

Ja, én ting er at have et lille barn. En anden ting er så afgjort alle de ting, som du har brug for, for at passe på din guldklump. Listen kan hurtigt blive længere end en femårigs ønskeseddel til jul, når du skal købe ind til familiens nye medlem. Du skal sørge for sikkerhed, når i kører. En god autostol er alfa og omega – og ikke nok med, at den skal være sikker, så er det også dejligt, at den er praktisk og nemt at tage ind og ud af bilen. Det kan også være praktisk med en kørepose eller en afskærmning til brændeovnen. Listen er uendelig lang.

Legetøjet er kronen på værket

Og den lange liste stopper jo ikke ved de praktiske ting. Din guldklump skal da også forkæles med legetøj i massevis. Så timerne kan gå, og sanserne let bliver stimuleret. Det lægger også op til en masse dejlige hyggestunder mellem jer to, hvis i har noget legetøj at tage udgangspunkt i.

Dine mange indkøb kan du med fordel gøre online, når der kommer masser af gode tilbud her i november. For pengene vokser desværre ikke ind i himlen, selvom det kunne være dejligt indimellem.