Sådan får din baby en god middagslur

Det er vigtigt for en babys udvikling, at babyen får den rette mængde af søvn. Som forældre ønsker man derfor, at ens baby får en optimal søvn, hvilket der findes udstyr, såsom en vugge, der kan hjælpe med. To populærere udstyr, til boligen samt babyer og forældre, er slyngevuggen og en massagestol, som du kan læse om her.

Hvad er slyngevugger?

Har du tænkt over, hvad det er? En slyngevugge er en vugge, som både formår at omfavne din baby, der samtidig vugges. Ofte er vuggen produceret i stof og har en madras, som er placeret i bunden. Set i forhold til en seng, så har den ikke en fast bund.

Husk at forkæl dig selv

Som nybagt mor kender de fleste til, at ens mor-rolle hurtigt flyder alt, idet ens baby bliver omdrejningspunktet. Man kan hurtigt drukne i bleer og samtaler om amning. Det er derfor væsentligt, at du ikke glemmer dig selv, idet lidt selvforkælelse er vigtigt og vil give dig mere overskud. En måde til dette er ved at benytte en massagestol i dit hjem. Det smarte ved at have massagestolen i hjemmet er, at du blot ved at trykke på en knap kan afbryde massagen i tilfælde af, at din baby vågner.

Fordele ved at anvende slyngevugger

Udover ved en massagestol er der mange fordele ved at have en slyngevugge i hjemmet, som du bør kende til, og du kan derfor læse nærmere om fordelene her.

  • Idet din baby er slynget ind, giver det babyen tryghed, da det føles, som at ligge i maven.

  • Ved at vugge en baby kan det hjælpe barnet med enten at falde i søvn eller til ro. Vuggen er særligt god til babyer, som har svært ved dette.

  • En slyngevugge kan ligeledes være med til forlænge din babys søvn, idet babyen kan opnå en dybere søvn.