Sådan finder du den rigtige heldragt til din baby

Der er mange produkter og mange producenter, så udvalget af heldragter er stort. Det kan være svært at vælge det helt rigtige. Det kan svare sig at betale lidt mere for en god kvalitet, og det er du sikkert også indstillet på.

Der er nogle producenter, der bruger økologisk bomuld. Det er gode produkter, men de taber lidt blødhed, jo mere det bliver vasket. Der er andre uldprodukter, der holder bedre i vask, men begge dele er alligevel gode produkter i høj kvalitet. Der er nogle kriterier, som er gode at forholde sig til, når du skal vurdere en heldragt.

Kriterier

Der sker uheld med babytøj, hvor der spildes forskelligt, og tøjet skal derfor vaskes hyppigt. Det er derfor vigtigt, at tøjet kan holde til det, at det holder pasformen, og at det stadig er blødt og behageligt efter vask.

Pasformen er måske ikke i sig selv en kvalitet, men der er forskel på længden i benene, så du må prøve dig frem. Der er også forskel på, hvordan de åbnes/lukkes, og hvor rummelige de er. Så det er op til dit temperament, om hvor nemt det skal være at give dragten på.

Du skal også finde ud af, om du foretrækker, at der er fødder i. Der er også nogle, der kan åbnes i halsen, og det kan være praktisk, når uheldet er ude. Du er nødt til at prøve dig lidt frem, så du ved, hvad der fungerer bedst for dig.

Hvad med prisen?

Der er mange butikker, der sælger babytøj. Det enkle er at søge produkterne frem på internettet, her finder du heldragter baby online. Det giver gode muligheder for, i ro og mag, at læse detaljerne om stoffet og om længde. Du kan sammenligne priser og vælge ud fra en samlet vurdering af pris og dine eller andres erfaringer omkring kriterierne ovenfor.