Sådan fremhæver du din figur

De fleste kvinder går bare lidt op i, hvordan de ser ud. Det kan måske for nogle virke lidt overfladisk. Ofte handler det dog lige så meget om at genkende det menneske i spejlet, på en måde der repræsenterer ens indre billede af sig selv. Og noget af det, der virkelig kan få en kvinde til at føle sig tilfreds med sit spejlbillede, er en flot figur. For at få denne flotte figur det i virkeligheden om at vide, hvordan du fremhæver din figur fra bedste side.

Kend din kropsform

Kvinder kommer i alle mulige former og figurer. Vi er alle forskellige. Derfor er det også vigtigt at kende din unikke kropsform. Det er nemlig første skridt på vejen til at fremhæve de bedste sider af din krop.

Det, du skal se på, er, hvor på kroppen, du er bredest og smallest. For nogle kan det være en hjælp at gå ud fra de mest kendte kropstyper, så som:

  • Æbleformet

  • Pæreformet

  • Timeglasformet

Klæd dig efter din kropstype

Herfra kan du begynde at klæde dig efter din kropstype. Det handler nemlig om at fremhæve de rigtige dele af din krop.

Som hovedregel kan du vælge at lade dit tøj være tætsiddende, på de dele af kroppen, du bedst kan lide, hvad end det så er om taljen, barmen eller hoften. Det kan så kontrasteres ved at lade tøjet være mere løst andre steder på kroppen.

Stadig ikke helt tilfreds?

Det er dog ikke alle, der er tilfredse ved blot at kende deres kropstype. Nogle gange mangler der noget, for at se sig selv som den kvinde man føler sig som.

Så vælger nogle at gå den kirurgiske vej, ved for eksempel at få brystforstørrelse med implantat.

Det kan for nogle være en hjælp, men skønhedsoperationer er naturligvis aldrig noget, man skal gøre uden grundige overvejelser, og så bør du altid forhøre dig hos en speciallæge først.