Tips til at huske dig selv, når du er blevet mor

Som mor er det meget nemt at glemme sig selv. Der er et lille vidunder, som har brug for dig, og derfor kommer du i anden række. Men sommetider er det en god idé, at du prioriterer dig selv. Der findes flere måder, hvorpå du kan forkæle dig selv. Her finder du forslag til, hvordan du kan huske dig selv efter, at du er blevet mor.

Gode idéer til selvforkælelse for mødre

  • Læs en god bog – Hvornår har du sidst læst en god bog i ro og mag? Hvis du elskede at læse, før du blev mor, så er det en god idé at fordybe dig i en bog. Det kan være en fordel at gøre dette et andet sted end i hjemmet, hvis dit barn er til stede. 
  • Tag på en shoppetur – Hvis du er helt vild med at købe nyt tøj, så find pungen frem og tag på en shoppetur. Har du ikke overskud til at tage ud af døren, kan du kigge online i stedet. Mangler du nyt og lækkert tøj, kan det være, at Saint Tropez er et mærke, der er lige noget for dig.

Få en massage eller ansigtsbehandling – Der findes ikke noget bedre end afslapning i form af en massage eller en ansigtsbehandling. Dette er en enkelt eller to timer, hvor du bare kan nyde at komme helt ned i gear og være i nuet. Du kan også vælge en helt anden behandling alt efter, hvad du foretrækker.