Tre tips til at opnå selvforkælelse i hverdagen 

Stress og jag er blevet en naturlig del af hverdagslivet for mange mennesker. Der er mange ting, som skal nås i en presset hverdag. Jobbet skal passes, børnene skal hentes, madlavning laves og ikke at glemme teenagerne, som skal huskes på sengetiderne. Men selvforkælelse er et vigtigt element for at sætte hverdagen bare en smule på pause. Det er dit rum, hvor du får lov at passe på dig selv og dit helbred. 

Selvforkælelse er essentielt i vores hverdag  

Selvforkælelse kan komme i mange former, og er ikke nødvendigvis det sædvanlige spaophold, da man ikke altid har tiden eller pengene til dette. Faktisk kan man lade sin fantasi slippe sig løs, da der ikke findes begrænsninger for hvad man selv betegner som selvforkælelse. Hvis du dog mangler lidt inspiration, vil jeg råde dig til at læse med her, hvor du får tre tips til selvforkælelse. 

Tip nummer 1: 

Man kender naturligvis udtrykket “A diamond is a girl’s best friend”. Udtrykket stammer fra den altid klassiske Marilyn Monroe. Du kan eksempelvis forkæle dig selv med smukke smykker fra Jane Kønig her på siden. Smykkerne kan bruges til enhver anledning, og selv i den presset hverdag, kan de med garanti få humøret op.

Tip nummer 2: 

Det kan også være en god idé at lægge lækre ansigtsmasker med sin bedste veninde. Kombinér eventuelt en lækker ansigtsmaske med et glas bobler, noget skønt musik og et par gode hjemmesko. Så er der lagt i ovnen til en hyggelig aften med veninden. 

Tip nummer 3: 

Vejen til hjertet går gennem maven, i hvert fald hvis man skal tro mænd. Du kan derfor med god samvittighed købe ind til din livret, sætte musik på og servere din livret for en person, som du holder meget af. Det giver lige det ekstra skud energi, som man kan mangle i en presset hverdag.